Skip to primary navigation Skip to content Skip to footer
Back to Blog

Ceppi’s

In het midden van het bruisende centrum rondom het Leidseplein zit een van de pareltjes van de Italiaanse keukens van de stad. Waar je misschien verwacht binnen te komen bij de zoveelste Pizzatent of steakhouse kom je hier toch voor een zeer aangename verrassing te staan.

Op Lijnbaansgracht 256 zit een authentiek italiaans restaurant genaamd Ceppi’s Een echt heerlijk restaurant zonder al teveel poespas. Zo’n restaurant waar jij je bij binnenkomst meteen lekker thuis voelt. Een geweldige sfeer en vriendelijke bediening. 

Restaurant Ceppi's Amsterdam

Restaurant Ceppi’s Amsterdam

Menu

Met een gevarieerd italiaans klassiek menu wordt je door de vele contreien van Italië genomen. Meerdere traditionele klassiekers vind je terug in het menu en zijn elk gerechten om je vingers bij af te likken.

Maar buiten het menu, is hetgeen mij het meest fascineert aan het restaurant de lekker doe maar normaal dan doe je al gek genoeg sfeer. Gezellig jonge gasten en dames huppelen door de zaak en over hun heerlijke terras. En met grote regelmaat komen ze een praatje maken. 

Restaurant Ceppi's Amsterdam

Restaurant Ceppi’s Amsterdam

Lijnbaansgracht

Ik ga graag bij Ceppi’s een pastaatje halen of een Pizza meenemen, want je kan er ook afhalen. Op mooie dagen kan het druk zijn, als er geen plek meer is op het terras, zou ik je adviseren om lekker een pizzaatje af te halen en langs de prachtige kade van de Lijnbaansgracht te gaan zitten. En te genieten van het eten, zonnetje en de levendige omgeving.